Mikko Kokko Mielipiteitä, fiiliksiä.

Guggenheim, uusintakierros

Kokoomus ja Vihreät lähtivät guggenheim bandwagoniin toisella kierroksella.

Toki välissä amerikaanot palkkasivat lobbarifirma Milttonin (toimari ex-pääministerin (katainen, kok) avustaja ja toinen toimari ex-valtionvarainministerin (urpilainen, sdp) avustaja, myös kepulainen vaikuttaja ja vihreä (vihr) Tuuli Kousa milttonin työntekijä hesan kaupunginhallituksessa, joskin "äitiyslomalla".) joten ymmärtäähän sen. Ja nyt sitten saadaan yllättäen myös veronmaksajien rahaa... Nimittäin kokoomuksen todennäköisin uusi puheenjohtaja Vapaavuori on jakamassa jo tukea koska "kriteerit täyttyy".

Sanokaan minun sanoneen, guggenheim tulee joka tapauksessa. Siksi lobbareille maksetaan isoja rahoja.

Minulle alkaa riittää. Kokoomus jo toki 15 vuotta, mutta myös vihreät. Vaikka taistelen omantunnon kanssa, sillä maakunnissa ei ollenkaan ymmärretä tätä guggeinheim-perseilyä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän markkusalomaa kuva
Markku Salomaa

Perseily on oikea termi tälle touhulle.

Alexius Manfelt

Mikko hyvä, nyt viimeistään minulle kävi selväksi, että Kokoomus ja Vihreät eivät saa ääntäni koskaan enää missään vaaleissa. Ennemmin äänestän vaikka ketä persua tahansa! Siis tämä on niin vaan törkeästi junailtu ja yleisten veromarkkojen väärinkäyttöä.

Vielä kehdataan sanoa, että Guggis maksaa koko kilpailun itse. Kuitenkin reilusti yli puolet 800.000/1.200.000) menee minun verorahoistani, siis meidän kaikkien suomalasiten - typerää!

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Valhetta, valhetta ja valhetta. Olen niin pettynyt.

Huom. "Miltton networks" on tää lobbaripaska.

EDIT:
Seuraava todennäköinen kokkareiden puheenjohtaja Vapaavuori yllättäen on jo veronmaksajien rahaa myöntämässä...

Käyttäjän JotuKarjalainen kuva
Jotu Karjalainen

Täälläkin on havaittavissa kielteistä ilmapiiriä.

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Vapaavuoren (Kansallinen Kokoomus) junailema valtionapu Giggelheimin arkkitehtikilpailuun on törkeä äänetäjien petos.

Ja, petoshan on rikollisuuden tunnusmerkistöt täyttävä...

En tiedä, mutta toivon että hallituksen eräs aikaansaavimmista ministereistä Paavo Arhinmäksi, voisi tuon Jan Vapaavuoren (Kansallinen Kokoomus) petosyrityksen estää.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Siinähän sitä taas lisää kansalaisille aihetta lisääntyvään kielteisyyteen. Kataisellekin jää jotain viestittävää kansalaisten suuntaan.

http://yle.fi/uutiset/poliitikot_kinastelevat_gugg...

Käyttäjän eiltanen kuva
Eero Iltanen

Saadaan ne rahat näinkin menemään, vaikka koko hökkeliä ei rakennettaisi ollenkaan. Hitaammin toki. Samapa tuo oikeastaan on millä tavoin laittavat eurot menemään, vaikka toki kertarytinä olisi nopeampi.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Hävetti kyllä katsella kuinka Kokoomus vedätti Helsingin Vihreitä 6-0. Toivotaan, että oppivat tästä jotain.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Tämän episodin voivat muut puolueet ottaa yhdeksi astaloksi EU-parlamenttivaalien kampanjassa Kokoomuksen ja Vihreiden nuijimiseen. Ajoitus on erinomainen ja vaikutus kestää hyvin toukokuulle saakka, jos sitä oikein pidetään esillä ja vielä sopivin välein kierretään veistä haavassa. 800 tuhatta veronmaksajien rahoja solahtaa amerikkalaisen säätiön tilille saman tien, kun on ehditty päästä sanomasta, että säätiö maksaa koko kisan. Jäi väin sanomatta, kenen kukkarosta.

Asiallahan ei ole mitään tekemistä itse parlamentin toiminnan kanssa mutta milloinkas sellaiset pikkuasiat ovat olleet nuijimisen esteenä. Kokoomukseen voidaan leimata hyvin leima asioiden pimittäjänä ja ulkomaisen pääoman nöyränä juoksupoikana. Vihreiltä taas voi kysyä, kumman haluavat valita. Valehteletteko vai oletteko muuten vaan tyhmiä? Vähän kuin surullisenkuuluisa Lahden doping-käry 2001.

Onnea vaan, Kokoomus ja Vihreät. Minkähän takia luottamus poliitikkoihin ei ole niin kovin korkeissa kantimissa. (Ei sikseen, voivat muutkin vielä mählätä. Mutta tämä oli erinomainen suoritus. Kokoomuksen ja vihreiden kannaltahan pääkaupunkiseutu on pääkannatusalueita. Mählääminen siellä kannattaa erityisesti. Erityisesti monet Kokoomuksen kannattajat vetävät varmasti herneen nenään. Vihreiden kannattajilla tilanne voi olla skitsofrenisempi.)

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Börje Uimonen, puhutaisiinko uhriutumisesta?

Vihreitä vain "vedätettiin". Siis selvästi pelkkiä uhreja. Ihan ilman omaa syytään. Joutuivat vedätetyksi. Vastustamaton luonnonvoima ajoi tuohon ikävään tilanteeseen. Raukka parat.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Kristiina, silloinhan on niin että heillä ei ole lainkaan omaa tieto - taitoa hallussaan? Vai onko kysymys jostain joka ei ole vielä tullut esiin? Esimerkiksi hyväveliverkostosta. Kyllä tällaisilla päättömyyksillä kaikkoaa vähäinen luottamus päättäjiin.

Jollain tapaa ymmärrän kuitenkin vihreiden päätöstä, sillä yleensä heille ei yhteisen rahan käyttöön eikä vaikutusta talouden hyväksi ylipäätään ole aiemminkaan ollut mitään esteitä. Päinvastoin. Kokoomus taas taitaa hallita eliitin etujen ajamiskuviot.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut