Mikko Kokko Mielipiteitä, fiiliksiä.

Perhevapaauudistus lisää työttömiä.

THL:n suorittama tutkimus perhevapaauudistuksesta (=tavoitteesta lyhentää kodinhoidontukea jotta äidit saadaan työelämään) kertoo että muutos lisäisi työttömyyttä.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709122200388379_u0.shtml

Kokoomuksessa on ajattelua että työvoiman tarjonta (=työttömien määrä) lisää työn tarjontaa. Tää "perhevapaauudistuksen" ajaminen kuin käärmettä piippuun menee just niin kuin he ajattelevat. Saadaan lisää työttömiä, eli saadaan lisää työtä. Tätä on minunkin naamaan hierottu, että näin se menee.

Olen kuitenkin eri mieltä. Ja samaa mieltä kuten tutkijat.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Varmaan hallituksen mielestä on järkevämpää maksaa työttömyystukea kuin paljon pienempää kotihoidontukea. Kun työttömien lapsille ei kaikkialla enää tarjota kokopäivähoitoa, tulee varmasti jännittäviä tilanteita kun kotivanhempi määrätään työkkärin kurssille tai työharjoitteluun ja lapsi pitää saada karenssin uhalla heti hoitoon. Sitten vielä ihmetellään, miksi nuoret eivät lisäänny.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Rahavirroissa on tavattoman tärkeää se, että mistä se tulee. Vaikka olisi verorahoitteista. Kunnat hamuaa valtion rahaa, eli kelan etuuksia jne.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Kyllä töitä löytyy löytynyt jo 93 000 työttömällekkin. 0 euron palkalla tukea vastaan. toimeentulotuki 487e/kk on paljon pienempikuin kotihoidontuki+lapsilisät+lapsiperheen muut tuet+ ansiosdonnainen vanheimpainraha.

Kepu,SP,krst oma lehmä ojassa . Suurperheet. Päälle tulee verovaroista takuueläke kun ei ole palkkatyöstä itse hankkinut työeläkettä.

Ei pitäisi olla varaa ketään tervettä,työikäistä makuuttaa verovaroilla kotona.
Isonikäpolven lapsetkin oli päivähoidossa nyt ne on työelämässä .
Töihin oli pakko mennä Kelasta ei tullut 12xvuodessa tukea kotonaolosta.

Toimituksen poiminnat

Sivut