Mikko Kokko Mielipiteitä, fiiliksiä.

Movember - miesterveyttä ja viiksiä!

Huomisesta alkaen rohkaisen jokaista suomalaista miestä edistämään miesten terveystietoisuutta viiksien kasvattelun merkeissä. Vaikka varsinaista rahankeräystä ei Suomessa tänäkään vuonna järjestettäne yhteistyökumppankin puutteen vuoksi, niin viiksiä kasvattamalla jokainen mies voi ilmaista tukensa miesten syöpiin sairastuneille, sekä tuoda näkyvyyttä miesterveyden edesauttamikseksi.

Tehdään kuukaudessa Suomesta kalapuikkojen suurvalta!

Viiksien kasvattamisella on lukuisia hyötyjä. Paitsi että niitä on peilistä kaunista katsella, niin flunssakaudella kalapuikot estävät taudinaiheuttajia tunkeutumasta nenään. Viikset tuovat myös 1800-lukulaista arvokkuutta ja herrasmieshenkeä, erityisesti jos ulos lähtiessään ottaa pipon sijaan päähänsä aidon majavannahalla vuoratun silinterin.

Viikset tuovat myös uskottavuutta ja luontaista auktoriteettiä. Viiksetön on kynityn ja heikomman oloinen mies kuin viiksellinen jota lähes automaattisesti tulee kutsuttua etuliitteellä Sir. 

Parisuhteessa viiksiä voi hyödyntää monella tavoin. Mies voi viiksillä viestittää että häntä ei sovi häiritä esimerkiksi silittelemällä viiksiään, tai kääntelemällä niitä sivusta rullalle. Makuuhuoneessa voidaan etsiä intohimoa Sherlock Holmes henkisesti etsien erilaisia rakkauden johtolankoja.

Lopuksi vielä tiivistys; viiksillä nostat esille ja tietoisuuteen miesten terveyttä - erityisesti eturauhassyövän osalta, saat itseluottamusta ja herrasmies-lookkia, voit ilahduttaa puolisioasi monin tavoin ja mitkä tärkeintä; kunnon kalapuikot näyttävät hemmetin komeilta.

Let's make kalapuikot great again!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

En viitsi vaivautua. Olen mieluummin tuo kynityn ja heikomman oloinen.

Levitän mieluummin syöpätietoisuutta kehottamalla miehiä lääkäriin kun keski-ikä alkaa lähestyä kuin kasvattamalla viiksiä.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Ainahan se toki on parempi lääkärissä käydä kuin kasvatella viiksiä. Mutta näen tän vähän samalla tavalla kuin roosanauhan.

Käyttäjän puppek kuva
Tuomas Karhunen

Kasvavat niin hitaasti että Movember-projekti olisi pitänyt aloittaa keväällä :'(

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut