Perussuomalainen on hieno ihminen

Perussuomalainen on aivan tavallinen suomalainen ihminen. Hän käy työssä, hän on eläkkeellä, hän opiskelee, hän on työtön, hän on terve, hän on sairas ja hän on myös yrittäjä.

Perussuomalainen ei pidä siitä politiikasta mitä valtapuolueet ovat Suomessa vuosikausia tehneet, sellaista jossa tehdään toista ja sanotaan toista. Sellaista pienessä piirissä tehtyä eturyhmäpolitiikkaa jossa on Suomen sisällä jaettu perinteisesti kansallisomaisuutta ja verotuloja sulle, mulle ja monesti ulkomaille pikavoittojen perässä. Siitä ei pidetä, että vastoin suomalaisten etua toimineet politiikot saavat virkoja palkkioksi Suomessa ja Eurooppaan.

Perussuomalainen ihmettelee sellaista politiikkaa joka väittää että euro on ollut menestystarina tai että turvapaikan hakijoiden motiivien epäily olisi lähtökohtaisesti rasismia. Perussuomalainen ei pidä Venäjän etujen perässä juosseista Lipposista ja Ahoista tai DDR:n eduksi toimineesta Halosesta. Erityisen vähän perussuomalainen arvostaa Suomen talouden lähes kalleinta miestä, komissaari Jyrki Kataista. Perussuomalainen ei pidä siitä, että alastomalla keisarilla väitetään olevan koreita vaatteita päällä. Perussuomalainen arvostaa sitä että asioista puhutaan niiden oikealla nimellä. Perussuomalainen ymmärtää että ME EI TIENATA TÄLLÄ.

Perussuomalainen rakastaa toista ihmistä. Perussuomalainen ei arvosta sellaisia ihmisiä jotka eivät lausu kiitosta kun heitä autetaan tai käyttävät vieraanvaraisuutta väärin hyötyäkseen siitä. Perussuomalainen ymmärtää että rajat ovat rakkautta, isänmaa on kaunis ja suomalainen kansallisperintö korvaamaton. Perussuomalainen tietää että raha ei kasva puussa tai tule seinästä, vaan jokainen euro luodaan suomalaisella työllä ja yrittämisellä.

Mutta varoitus; perussuomalaisuus on tarttuvaa. Jonain aamuna sinäkin heräät ja huomaat olevasi perussuomalainen.

mikkokokko
Lappeenranta

Työskentelen pätkätöissä eduskunnassa. Mielipiteet ovat omiani.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu