Mikko Kokko Mielipiteitä, fiiliksiä.

Kulttuurillako ei ole merkitystä?

YK:n tutkimus kertoi meille raakaa faktaa Afganistanista. Siellä nuoret miehet ovat vanhoillisempia kuin vanhemmat.

Tutkimuksen mukaan maan tulevaisuus on hyvissä käsissä. Kaikkiaan 15% miehistä on sitä mieltä, että nainen voi käydä töissä. Tämän vastapainoksi tosin 67% afgaanimiehistä on sitä mieltä, että naisilla on nykyisellään ihan liikaa oikeuksia.

Meille ne turvapaikanhakijat jotka Afganistanista tulevat, ovat nuoria miehiä. Tuovatko he kulttuuriansa mukanaan? Enkä edes halua mennä kyseisen maan poikia koskevaan raiskausperinteeseen Bacha Bachaan.

Hesarissa just hiljattaen kaksi oikeaa suomalaista naisprofessoria kirjoitti että ei se kulttuuri, vaan se sukupuoli, on syyllinen.

On heräämisen aika. Jotain rajaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Tarkoitatko, että kaikki afganistanilaiset miehet ovat raiskaajia ja että se on afgaanimiesten geneettinen piirre?

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko Vastaus kommenttiin #3

Niinkö siinä luki?

On nimittäin keskusteltu yliedustuksesta ja kinattu sillä, onko perinteillä ja kulttuurilla merkitystä. Luulen että kulttuurilla ja kasvuympäristön perinteillä on merkityksensä käytökseen.

Mutta kaikki? Ei missään nimessä.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä Vastaus kommenttiin #5

Mutta eikö termin "yliedustuksen" kohdalla törmätä ongelmaan. "lähes kaikki, suuri osa, epäilty kansallisuutensa perusteella, jne."?

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko Vastaus kommenttiin #6

Tjaa, en tiedä. Mutta jos populaation nähden 10 kertainen edustus vakiointienkin jälkeen on fakta, niin jotain siinä on.

Nuo proffanaiset perusteli asiaa sukupuolella. Miksi afgaanimiehet ovat sukupuolensa takia pahempia kuin länsimaiset sukupuolitoverinsa?

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä Vastaus kommenttiin #7

No ongelma on sinänsä luonnollinen. Nuorten miesten tarpeet, kyvyttömyys kielellisesti tutustua, laillisten bordellien kielto ja yhteisasuminen.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko Vastaus kommenttiin #9

No ei minua ole koskaan laillisten bordellien puute häirinnyt.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Mutta siltä varalta että olet vakavissasi, niin ei, eivät kaikki afganistanilaiset miehet ole raiskaajia.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

#4 Kaikki miehet ovat potentiaalisia raiskaajia, – evoluution kannalta on täysin yhdentekevää kuinka lisääntyminen etenee, mutta erityisesti potentiaalisia raiskaajia ovat muslimimiehet takapajuisen misogynia arvostavan, rautakaudelle jääneen vajaakulttuurinsa [islamista puuttuvat taiteet ja tieteet] johdosta.
On kerta kaikkiaan tunnustettava etteivät kaikki kulttuurit ole samalla tasolla, pyrkiessämme ohjaamaan itsestämme vaistojen varassa toimivasta apinasta kohti ihmisyyttä. Meillä ei ole mitään velvollisuutta heitä kohtaan, on järjetöntä edes yrittää vierottaa heitä islamin otteesta, islam on heidän ongelmansa ja suhde tuohon takapaiseen autistiseen rautakautiseen uskomusjärjestelmään on heidän itsensä ratkaistava, me emme voi sitä heidän puolestaan tehdä. Me olimme uskonnon kahleissa vielä muutama vuosisata sitten, mutta ymmärsimme ettei uskonnon järjenvastaisessa dogmaattisessa maailmassa ole inhimilliselle kehitykselle mitään tilaa, siksi valitsimme järjen valon jumalaisten houreiden sijaan. Muslimit nauttivat tästä valinnastamme, ymmärtämättä ettei se ole Allahin aikaansaannosta, vaan rationaalisten ihmisten, jotka tekivät teokratiasta hampaattoman ja potkivat sen siihen asemaan, joka sille kuuluu.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

#1 Tuon tasoisten kommenttien – jotka ovat ainoita, jotka läpäisevät Hesarin sensuurin, {joka mitä ilmeisimmin on muslimipolitrukkien valvonnassa} – vuoksi vielä arvostelukykynsä säilyttäneet ihmiset ovat siirtyneet kommentoimaan Hesarin artikkeleita muihin julkaisuihin.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

YLE:stä tullut valemedia.

Täälläkin eräs vanhempi herrasmies sanoo että YLE pelaa persujen pussiin.

Kellään ei oo kivaa kun tällaisia pasha pasha kulttuuriuutisia julkaistaan.
Kaupallinen media vaan valemediajuttuja kertoilee.
Julkisen sanan neuvostossa ei näitä hyvällä katsota....ovat nimittäin sitoutuneet tällaisia uutisia vastaan.

Naiset muka töihin...kaikkea hömppää ne feministit yrittääkin.
Afganistanissa sentään vielä ymmärretään mikä on naisen paikka.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Ottamatta mitään kantaa siihen mikä on naisen paikka, niin 13 vuotta kototumisen alueella opettajana toimineena tunnistan haasteen tunnustaa tasa-arvoa erityisesti joistain taustoista tulleiden henkilöiden kohdalla.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

#11

Kyllä !

Minäkin olen huomannut aivan saman enkä pelkää sanoa sitä ääneen.

Suomalainen mies on lähtökohtaisesti sovinistinen ja syö lihaakin vielä nälkäänsä.
Ehdottomasti häpeäksi tasa-arvolle.

Sitäpaitsi ne on muutenkin tyhmiä eikä edes puhu eikä pussaa.
Toista ne on etelän miehet.
Ne on niin ihquja sekä tulisia ja varmasti pussaa....halusitpa tai et.
Ja viimeisimmän tiedon mukaan ei ole edes väliä onko tyttö vai poika.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko Vastaus kommenttiin #12

Millähän ratiolla verrokkimiehiin eri kulttuureista?

Mutta minulla on vain tämä 13v työkokemus erilaisista kultuureista kotoutumiskoulutuksesta. Kultuuritausta vaikuttaa suoraan siihen kuten naiseen suhtaudutaan.

On erilainen tapa suhtautua naiseen kuubalaisella miehellä, saksalaisella miehellä, japanilaisella miehellä ja afgaanilaisen taustan miehellä.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #13

#13

En tiedä mistään verrokkiratioista, mutta näin minulle on mediassa opetettu, että suomalainen mies on toksinen maskuliini ja este tasa-arvolle.

Tuokaa jostain parempia ennenkuin kaikki on menetetty.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko Vastaus kommenttiin #15

Somessa sarkasmi on sikäli vaikeaa, että aina löytyy tyyppejä jotka eivät vilpittömyydessään edes tajua olevansa sarkastisia :)

Mutta kuten ehdin kommentoida, viilaan sarkasmitutkaani.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko Vastaus kommenttiin #12
Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Ihan oikeasti kiinnostaisi tietää, kuinka moni täälläkin mahtaa ajatella, että naisilla on jo liikaa oikeuksia? ”Tasa-arvo on mennyt liian pitkälle” tjsp. on Puheenvuorossa varsin yleinen ja hymistelyä osakseen saava väite.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Sitä ihmettelen, että juuri islamilainen kulttuuri on täysin merkityksetön joidenkin mielestä. Luulisi sellaisen asenteen loukkaavan muslimeja.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

# 18 Islamilainen monokulttuuri on täysin merkityksetön, mikäli sen merkitystä arvioidaan viimeisen 800-vuoden aikaansaannosten perusteella. Jollen nyt ihan väärin muista, niin suomalaisen tieteellisen julkaisujen määrä on suurempi kuin tieteellisten julkaisujen määrä koko islamilaisessa maailmassa. Jokainen asenne tai kritiikki islamia kohtaan loukkaa muslimeja, eikö se ole selviö? Mutta jos haluaa, tutustuttua muslimeiden harjoittamaan loukkaamiseen, voi lukea vaikkapa Amnesty Internationalin raportteja Syyriasta ja Saudi Arabiasta……. Mutta tämähän ei muslimeilta yöunia vie. Miksemme ottaisi käyttöön vastavuoroisuuden periaatetta? Siksi, että nämä jumalan valitsemat oikeauskoiset – miten kukaan voi olla näin harhainen – eivät vältä turvautumista äärimmäiseen väkivaltaan, jos ja kun huomaavat uskomusjärjestelmäänsä loukattavan, tai pilkattavat.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut